Liikuntateknologian verkosto LIUKAS

Julkaistu

LIUKAS on liikuntateknologian osaajien, urheiluseurojen ja liikuntatoimijoiden yhteiskehittämisen kansallinen verkosto, jonka yhteisenä tavoitteena on liikuttaa lapsia ja nuoria jakamalla avoimesti monialaista osaamista kaikkien jäsenten kesken.

Verkosto on perustettu kehittämään siellä toimivien organisaatioiden välistä yhteistyötä, jotta jäsenten laaja osaaminen ja muiden resurssien käyttö on mahdollisimman monipuolista ja tehokasta. Verkostomme kokoontuu parin viikon välein Teams-kokouksena, yleensä tiistaiaamuisin klo 10-11. Tervetuloa mukaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos haluat esittäytyä verkostollemme.

LIUKAS-verkkosivujen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta verkoston toiminnasta, sen mahdollistamista ratkaisuista sekä madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä yhteistyön tiimoilta.

Tervetuloa sivuillemme!

Pysy menossa mukana

Kevään 2023 tapahtumia

Kevään 2023 tapahtumia

LIUKAS-verkosto on mukana kevään 2023 aikana useissa tapahtumissa sekä järjestäjän että osallistujan roolissa. Jos haluat kutsua LIUKAS-verkoston osallistumaan kevään/kesän/syksyn 2023…

On Pop Liikkua -tapahtuma Oulu-hallissa 27.8.2022
LIUKAS On Pop Liikkua -tapahtumassa Oulu-hallissa

On Pop Liikkua -tapahtuma Oulu-hallissa 27.8.2022

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestivät yhdessä urheiluseurojen kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman On Pop Liikkua…